top of page

Publicaties

Onderstaand overzicht bevat een kleine greep uit mijn oeuvre. Neem een kijkje in mijn wereld, lees mijn boeken, en deel mijn verhalen. Ik ben altijd op zoek naar een manier om mijn vele hersenspinsels op een unieke manier te vertellen. Mijn doel is om lezers te entertainen en te inspireren. Als je meer wilt weten over mijn schrijven en/of fotografie, neem dan gerust contact met me op.

 

Ga voor een compleet overzicht van mijn opleiding, publicaties en festivals en evenementen naar de pagina OPLEIDING.

2023 - Arkham Mysterie
Dusty Cook en de IJsgod

horror/spanning

Arkham is in gevaar, kwade krachten stevenen af op de metropool. Persoonlijk onderzoeker Dusty Cook belandt, niet geheel vrijwillig, in een hachelijk avontuur om de stad te redden. Achter een ogenschijnlijk gewone winkel met snuisterijen huist een geheime organisatie waar Dusty meer onderdeel van uitmaakt dan ze voor mogelijk hield. Met deze nieuwe kennis, en een gevaarlijke opdracht in het vooruitzicht, wordt een zonderling familiegeheim blootgelegd.

Hip Publishing

Arkham Mysterie deel 2, Dusty Cook en de IJsgod

2022 - Arkham Mysterie
De Ondergrondse

horror/spanning

Op mysterieuze wijze belandt Bo Jackson in het schimmige Arkham. Door een cryptische mededeling die hij op de mat van zijn hotelkamer vindt, ontmoet hij een groep vreemdelingen. Hoewel Bo het liefst een methode vindt om weer thuis te komen, gaat hij op zoek naar een belangrijk artefact. Deze zoektocht is zeker niet zonder gevaar. Bo bevindt zich vaker in benarde situaties, maar dit onheil blijkt van een heel ander kaliber.

Hip Publishing

Arkham Mysterie deel 1, De Ondergrondse

2021 - Terence & Tilly trilogie
Op drift - Ontvlambaar - Symbiose

mysterie

Er spoelt een reddingssloep aan bij Gully Point Grove in Rockport. Vanwege de naam die het vaartuig draagt, wordt Agente Megan Tilly op de zaak gezet. Tijdens haar onderzoek ontmoet ze de overenthousiaste journalist Terence Sinclair waar het niet direct mee klikt. Echter, de twee gaan samen op onderzoek uit en komen zo achter het geheim van de mysterieuze reddingsboot die een wel zeer opvallende naam draagt. Het duo onderzoekt, in drie spannende verhalen, onverklaarbare mysteries die tot op de dag van vandaag tot de verbeelding spreken.

Hip Publishing

Terence & Tilly deel 1
Terence & Tilly deel 2
Terence & Tilly deel 3

2016 - One for the Birds
Engelstalige verhalenbundel

suspense

From a deal with the devil to heads in boxes and even a computer that goes on a rampage, One for the birds is a unique collection of short stories that makes you feel a bit uneasy in the end.

In One for the birds, Lily Mitchell gives you surrealism, betrayal and some macabre situations in which the main characters find themselves lost or trapped. But that’s not all. Here and there a main character learns valuable life lessons a little too late. Besides death and suspense you’ll find a good dose of sarcasm. These short stories are an easy read and very variable. Are you particularly fond of scary stories than you don’t want to miss out on these.

Godijn Publishing

One for the Birds
bottom of page