top of page

Eervolle vermeldingen

Het online magazine Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar. Modern Myths is voor iedereen die houdt van superhelden, fantasy, sciencefiction, horror. En alles wat daarbij hoort! Blijf op de hoogte van boeken, films, televisieseries, bordspellen en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen. Op Modern Myths vind je altijd een nieuw verhaal.

https://www.modernmyths.nl/

Modern-Myths-logo-Wit-homepage-200.jpg

Het Schrijversgilde der Lage landen wil meer aandacht voor de Nederlandse taal in al haar facetten. Zeker willen zij de jeugd enthousiasmeren om meer te lezen en zelf meer met taal bezig te zijn.  Als gildeleden willen ze een zo groot mogelijk publiek kennis laten maken met hun gedachten, meningen, dromen en boodschappen via boekenmarkten, lezingen, optredens, boeklanceringen, organisatie van cultuur festivals en Boekenweek evenementen, en meer!

Ondertussen groeit het aantal gildeleden en hebben ze de eerste evenementen al op hun conto staan, zoals de Bergse Boekenweek Beurs 2023 en deelname aan het Cultuurplein op de binnenplaats van het Markiezenhof te Bergen op Zoom. Ook het Bergs Cultuur Festival is een, door het Schrijversgilde der Lage Landen, georganiseerd en breed opgezet Kunst & Cultuur festival.

www.bozinbeeld.nl/schrijversgilde

1000009375.jpg

Bij SylSoulFood geloven we dat voeding meer is dan alleen eten; het is het geheel wat we tot ons nemen voor ons lichaam en ziel. Wanneer we naar ons lichaam luisteren, spreekt het onderbewuste en weten we waar we goed aan doen. Anders gezegd: ware gezondheid en welzijn komen uit harmonie tussen lichaam, geest en ziel.

Syl is een inspirator die anderen aanspoort om anderen hun eigen pad van bewustwording te stappen. Ze staat je bij om een diepe connectie te maken tussen wat je eet, hoe je denkt en hoe jij je voelt waardoor een persoonlijke groei wordt gerealiseerd.

www.sylsoulfood.nl

sylvana-boek2-550-resized.jpeg
bottom of page