top of page
Search
  • Writer's pictureSilvia van Gimst

Het Bergs Cultuurfestival 2023

In 2017 nam ik voor het eerst deel aan het Bergs Cultuurfestival in Bergen op Zoom. Ik zette daar mijn Engelstalige verhalenbundel One for the Birds in het zonnetje. In deze derde editie komt die eer toe aan de trilogie Terence & Tilly - Sterke verhalen.


Het Bergs Cultuurfestival vindt plaats in theater Den Engel in het hartje van Bergen op Zoom. Er zal schilderkunst, fotografie, theater, beeldende kunst, literatuur en muziek gepresenteerd worden. Vanaf 13.00 uur zijn bezoekers welkom, en de inkom is gratis. Het festival wordt o.a. georganiseerd door Sonn Franken, een lokale beroemdheid in Bergen op Zoom die een paar zeer fraaie boeken op zijn naam heeft staan waaronder: Dossier Doel.

Dossier Doel, geschreven door Sonn Franken

Tijdens het festival krijgen bezoekers kans om deel te nemen aan een heuse speurtocht. Door interactie met de verschillende deelnemers komen ze niet alleen meer over hen te weten, maar kunnen ze ook nog leuke prijzen winnen. Als ze natuurlijk alle antwoorden goed hebben. Een leuke kans om hier en daar een praatje aan te knopen met de standhouders.


Ben je benieuwd wie er deelnemen, neem dan een kijkje in de online folder!


Welke plek ik toebedeeld krijg weet ik nog niet, maar mijn Terence & Tilly banner kun je niet missen! Kom een praatje maken en vraag me de hemd van het lijf! Neem een foldertje of boekenlegger mee, en aarzel natuurlijk niet om deze drieluik aan te schaffen. Houdt je van onverklaarbare mysteries, dan ben je aan het juiste adres.


Terence & Tilly wordt uitgegeven door Hip Publishing. Let wel, deze serie is enkel als e-book te verkrijgen en bestaat uit drie delen genaamd: OP DRIFT, ONTVLAMBAAR en SYMBIOSE. Ook neem ik die dag nog een leuke aanbieding mee, die je niet mag missen. Graag tot zaterdag 14 oktober in Theater Den Engel, we maken er een feestje van!


Terence & Tilly - Sterke Verhalen door Silvia van GimstComments


bottom of page